tiistai 21. maaliskuuta 2017

ManifestointiaRAHA ON ENERGIAA


Runsauden ja Vaurauden Ydin Olet Sinä


Aina sanotaan että raha on virtaa, elämä on virtaa.
Jos ajatellaan näin, että joki virtaa.. ja yleensä joessa on pieniä kiviä mukana jotka ohjaavat virran kulkua ja suuntaa, niin mieti asiaa näin, sinun elämäsi virrassa ne pienet kivet edustavat huolia, murheita, pieniä karikoita, jotka ajatuksissasi vaikuttavat ajatuksiisi itsestäsi, rahasta ja rahavirrroista. Raha ei virtaa tällöin suoraan luoksesi vaan tulee kivien ja karikoiden kautta ja silloins itä on vaikeampi saada.
Voit kokea itsesi arvottomaksi.
Vaikka sinun pitäisi tuntea itsesi arvokkaaksi, mitä rahakin on, ja edustaa.. Okei, raha on materiaa, mutta se on myös energiaa.. moni sanoo ettei "Raha puussa kasva", no mistäs paperi saadaan rahoihin??
Kyllä se vaan siellä puussa nimenomaan kasvaa.
 
 

Yritäpä saada ajatuksistasi ne kivet ja karikot pois, ja anna rahan virrata luonnollisesti elämääsi joka päivä.. Ajattele itsesi rikkaaksi. Tunne oma arvosi, ihmisyytesi ja että saat mitä ansaitsetkin omalla loistavuudellasi, mahtavuudellasi ihmisenä.
Pidä itseäsi kaiken sen rahan arvoisena, mitä toivotkin elämääsi.
Raha on tosiaan vain energiaa, jonka itse luomme ajatuksissamme.
Kun tunnet itsesi hyvin, osaat tunnistaa myös ne alhaisimmatkin tunteet. Kun ne vaikuttavat mieleesi, ajatuksiisi, ne vaikuttavat myös sinuun, koet itsesi huonoksi, arvottomaksi ja tällöin visualisoimasi energia on matalaa, ja arvotonta. Silloin ei mikään magia ja manifestointi onnistu.
 

Sanotaan että henkisyys on valehtelua siitä, että kaikki on muka hyvin vaikka arki menisikin päin ***###¤#** . Sitä se EI ole.
Kun tunnet itsesi joka päivä miljonääriksi, että kaikki on hyvin ja sinulla on joka päivä hyvä, onnekas ja onnellinen olo, onnistut paremmin kaikessa mitä teet, mitä olet ja mitä edustat. Tällöin tuottavuutesikin on parempaa, palkka juoksee, ja onni voi kolahtaa kohdallesi isostikin..
 

Tämä " miljonääriys" vaatii vain aitoa tunnetta siitä, että elämä sujuu kaikesta huolimatta, luottamusta sekä aidon hymyn, joka osuu silmiisi saakka. Kun voit itse tästä suoriutua olet jo onnistunut tekemään itsestäsi pienen miljonäärin! <3
 

Voit hankkia kotiin suoria rahansymboleita, Rahapuu, kasvina tai itse tehtynä, fengshui sammakoita, kolikko suussaan, kolme kalaa edustaa onnea ja rahaa..Voit olla jo nyt miljönääri ja tulostaa tämä shekki vaikka lompakkoosi ja määrittää siihen vaikka suoraan miljoona euroa! Nämä symbolit ylläpitävät tätä positiivista rahaenergiaa yllä. Voit ottaa tavoitteeksi vaikka viikoittain sinulle tulevan rahamäärän, tai kerran kuussa jne. jne.. Yllättäen huomaat olevasi rikkaampi - kaikella tapaa. Rikkaalla tarkoitan myös kepeämpi huolista.
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti